News Flash:

Paste penne cu gremolata

25 Decembrie 2013
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr penne
cascaval cheddar
branza de capra
cascaval Rucar
un ou
cca 300 ml lapte
un praf nucsoara
sare dupa gust

Gremolata:
1 felie de paine maruntita cu blenderul, apoi amestecata cu o mana de patrunjel verde, coaja razuita de lamaie, un strop de ulei, si o lingura de cascaval cheddar. Se pune si usturoi, dar eu am renuntat la el.

Puneti pastele la fiert. Separat am incalzit laptele si am adaugat branza, in cantitatea dorita, sare si nucsoara, am amestecat pana s-a inmuiat branza si cascavalul, am turnat compozitia peste pastele fierte si scurse, am adaugat oul, amestecand bine, apoi am turnat compozitia in tava de yena unsa cu unt. Deasupra am pus gremolata.
Se da la cuptor, incins in prealabil, pana cand gremolata devine usor aurie.

Paste penne cu gremolata recomandate de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne cascaval cheddar cascaval rucar gremolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022381 (s)