News Flash:

Paste penne cu fasole, mazare si avocado

25 Februarie 2013
2588 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr penne
200 gr fasole rosie
30 ml ulei de masline
250 gr fasole verde
 
Pentru pesto de mazare si avocado:

400 gr spanac
50 gr muguri de pin
1 avocado
400 gr mazare
2 catei de usturoi
suc de lamaie

Mod de preparare:
 
Fierbe trei cani de apa intr-o cratita, iar cand da in clocot adauga mazarea. Lasa pe foc 5 minute, dupa care scurge-o bine de apa. Adauga avocado, mazarea, usturoiul si mugurii de pin intr-un bol. Stropeste cu putin ulei de masline si zeama de lamaie si preseaza cu o furculita pana cand obtii un piure. Adauga apoi si spanacul si amesteca bine.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, adauga fasolea verde si fasolea rosie si caleste timp de 2-3 minute. Adauga apoi penele fierte si amesteca bine. Da focul mai mic si adauga sosul pesto de mazare si avocado. Amesteca bine astfel incat sosul sa se combine frumos cu restul de ingrediente.
Pennele cu avocado si mazare se servesc cu parmezan ras pe deasupra, muguri de pin si frunze proaspete de spanac.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne fasole rosie fasole verde spanac avocado mazare cratita clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6370 viz    0 com
3103 viz    0 com
2982 viz    0 com
1869 viz    0 com
8358 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021815 (s)