News Flash:

Paste penne cu dovlecei si cascaval

8 Februarie 2013
2777 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste penne sau spaghete
6 dovlecei taiati cubulete
60 ml ulei de masline
1 ceapa verde tocata
1 ardei rosu tocat
40 g cascaval dat prin razatoare
3 catei de usturoi tocati
un praf de sare
un praf de zahar
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu. Punem la calit dovleceii, ardeiul, ceapa si usturoiul. Amestecam timp de cateva minute. Adaugam apoi zaharul si sarea. Intre timp, punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Punem si pastele scurse de apa in tigaie si amestecam. Presaram patrunjel si cascaval pe deasupra si transferam pastele in castronele.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste penne spaghete cascaval usturoi patrunjel tocat tigaie foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1872 viz    0 com
8360 viz    0 com
3333 viz    0 com
3010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024412 (s)