News Flash:

Paste penne cu dovleac si busuioc

4 Iulie 2013
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 crengute de salvie
150 g mozzarella
1 mana parmezan ras
500 g paste penne
3 linguri de ricotta
piper negru
sare de mare
1 litru supa de legume
1 dovleac butternut decojit, curatat de seminte si taiat in bucati de 2,5 cm
2 conserve de rosii 400g fiecare
1 buchet de busuioc proaspat, tocat marunt
2 catei de usturoi curatati si feliati
ulei de masline

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 100°C. Intr-o tigaie mare, pune ulei de masline, adauga usturoiul si busuiocul si prajeste-le cateva minute. Adauga rosiile in tigaie, zdrobindu-le cu o lingura de lemn. Cand ajunge totul la temperatura de fierbere, adauga bucatile de dovleac si fierbe totul 30 de minute. Verifica daca dovleacul s-a facut, cu ajutorul unui cutit si daca nu e gata, mai lasa totul pe foc inca 10 minute.

Rupe frunzele de busuioc si presara-le in tigaie cu putina sare si piper. Adauga apoi ricotta si supa de legume. Intre timp, pune pennele la fiert intr-o oala mai mare cu apa sarata. Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul.
Unge o tava cu ulei de masline si pune toate pastele, cu tot cu sos, la cuptor. Presara mozzarella si apoi parmezan. Adauga si frunzele de salvie.
Pune-le 15 minute la cuptor pana devin aurii. Serveste-le cu o salata verde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste penne tigaie mare salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022196 (s)