News Flash:

Paste penne cu ciuperci si smantana

21 Septembrie 2011
3846 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu ciuperci si smantana
Ingrediente: 400 gr penne 300 gr ciuperci 200 ml smantana parmezan ras 1 ceapa 1 rosie 1 catel de usturoi oregano piper sare Mod de preparare: Pastele penne se pun la fiert pennele in apa cu sare si putin ulei. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si rosia. Ciupercile se taie feliute. Intr-o cratita se pune putin ulei, in care se calesc ceapa si usturoiul. Cand sunt gata se adauga ciupercile si se amesteca din cand in cand (sa nu se lipeasca), pana sunt bine prajite. Se pun apoi rosia, sarea, piperul si oregano si se mai lasa la prajit. Cand sunt gata, se adauga smantana si se lasa sa mai fiarba 3-4 minute. Intre timp, pastele penne se scurg si se dau printr-un jet de apa rece. Cand sosul este gata, se pune in cratita pennele scurse de apa, 3 linguri de parmezan si se mai lasa pe foc 2 minute,  amestecand incontinuu. La servire se mai poate pune parmezan ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste retete vegetariene ciuperci smantana sarmale ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1211 viz    0 com
988 viz    0 com
1253 viz    0 com
1359 viz    0 com
1119 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022106 (s)