News Flash:

Paste penne cu carne si parmezan

23 Ianuarie 2013
2855 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g penne
500 g carne de curcan tocata
30 g parmezan dat prin razatoare
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
60 ml otet de mere
125 ml smantana lichida
250 ml sos de tomate
2 lingurite salvie tocata
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:


Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem ulei intr-o tigaie la foc mare si pune usturoiul la calit, amestecand timp de un minut. Adaugam carnea si amestecam cu o lingura de lemn timp de 5 minute. Adaugam otetul si mai lasam sa fiarba timp de 2-3 minute. Adaugam apoi sosul, smantana si salvia si lasam sa fiarba un minut, pana cand se ingroasa sosul. Adaugam sare dupa gust si incorporam patrunjelul. Amestecam pastele cu sosul si servim cu parmezan ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne smantana lichida salvie tocata patrunjel tocat tigaie foc mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8358 viz    0 com
3333 viz    0 com
3010 viz    0 com
7189 viz    0 com
1508 viz    0 com
2499 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026921 (s)