News Flash:

Paste penne cu broccoli si dovlecei

6 Decembrie 2011
8168 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu broccoli si dovlecei
Ingrediente: 400 g paste penne 2 dovlecei taiati feliute subtiri 250 g broccoli 2 catei de usturoi tocat 4 linguri ulei de masline Mod de preparare: Dovleceii si broccoli se fierb in apa clocotita, cu sare, timp de 2 minute. Apoi se scot cu o spumiera intr-un castron si se toarna 1 lingura de ulei. Se pune aceeasi apa din nou la fiert si se adauga pastele. Cand acestea au fiert, se scurg, se pun iar in oala si se adauga 2 linguri de ulei de masline. Se acopera oala cu un capac. Se pune la incins uleiul ramas intr-o tigaie si se caleste usturoiul. Apoi acesta si broccoli se pu n peste paste si se incalzesc timp de un minut, amestecand continuu. sursa articol: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ovaz serbet usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1155 viz    0 com
2106 viz    0 com
1151 viz    0 com
2503 viz    0 com
1364 viz    0 com
1233 viz    0 com
2304 viz    0 com
4509 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015958 (s)