News Flash:

Paste penne cu branza si usturoi

11 Octombrie 2011
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste penne cu branza si usturoi
Ingrediente: 250 gr paste penne 250 gr branza 200 ml concentrat de supa 3 catei de usturoi 250 castraveti proaspeti 1 legatura ceapa verde 1 lingura de faina alba 1 lingura ulei de masline busuioc piper sare Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se scurg. Ceapa verde se taie marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, alaturi de faina in ploaie. Se adauga concentratul de supa, branza, usturoiul si busuiocul taiat fin. Castravetii se curata si se taie apoi in feliute foarte subtiri care se amesteca cu sosul de branza si pastele fierte. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


bucataria internationala retete vegetariene branza cynar almette
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1720 viz    0 com
1375 viz    0 com
6549 viz    0 com
1226 viz    0 com
1310 viz    0 com
1714 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013913 (s)