News Flash:

Paste penne cu branza si rosii

31 Martie 2014
1973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450g penne Barilla
5 linguri de ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi curatati si tocati marunt
2 lingurite fulgi de ardei iute
800g rosii la conserva decojite
90g branza pecorino romano gratinata
1 lingura patrunjel proaspat maruntit

Mod de preparare:


Pune apa la fiert intr-o oala mai mare. Adauga putina sare. Soteaza usturoiul si fulgii de ardei iute in 3 linguri de ulei de masline, intr-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 1-2 minute.
Adauga si rosiile si lasa totul pe foc aproximativ 5 minute. Sareaza dupa gust. In timpul asta, gateste pastele al dente. Cand sunt gata, stoarce-le si pastreaza putina 150 ml de apa pentru sos.

Adauga pastele si apa in sosul de rosii. Pune totul pe foc inca 1-2 minute, amestecand bine pastele. Adauga restul de ulei de masline, branza si patrunjelul inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste branza retete iteliene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023531 (s)