News Flash:

Paste penne cu branza sarata si anghinare

23 Iulie 2013
2397 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g paste (penne)
230 g branza sarata, faramitata
3 linguri zeama de lamaie
500 g anghinare
1 lingura patrunjel tocat
350 g rosii cherry (rosii si galbene) taiate in jumatati
2 linguri busuioc tocat
6 catei usturoi feliati subtire
125 ml ulei de masline
piper negru macinat
sare Kosher

Mod de preparare:


Curata si opareste anghinarea. Scurge-o bine dupa ce ai racit-o intr-o baie de apa rece. Intr-un bol, amesteca anghinarea pregatita cu zeama de lamaie si restul de ingredinete. Pune pastele la fiert, scurgele si clateste-le cu apa rece si amesteca-le cu salata din bol. Adauga deasupra si branza faramitata. Potriveste gustul cu sare si piper daca mai e nevoie si serveste cu un vin alb sec.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste penne branza sarata patrunjel tocat rosii cherry sare kosher
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021795 (s)