News Flash:

Paste penne cu bacon si spanac

25 Noiembrie 2013
1542 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350g paste penne
30 ml ulei de masline
6 felii bacon taiat marunt
2 catei usturoi tocat marunt
5-6 rosii uscate
1 legatura spanac
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente. Intre timp, incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie si pune bucatelele de bacon la prajit pana cand devin aurii si crocante. Scoate-le pe o hartie si pune in tigaie usturoiul tocat. Lasa-l pe foc un minut. Amesteca in tigaie si rosiile uscate tocate si mai lasa pe foc 2-3 minute.

Pune spanacul spalat si rupt in bucati mici intr-o strecuratoare. Rastoarna pastele firbinti peste el odata cu apa in care au fiert astfel incat sa oparesti frunzele de spanac. Intr-un bol amesteca pastele cu spanacul, rosiile calite si baconul. Adauga sare si piper dupa gust si restul de ulei de masline.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1410 viz    0 com
1533 viz    0 com
1607 viz    0 com
1565 viz    0 com
1539 viz    0 com
1942 viz    0 com
1424 viz    0 com
1567 viz    0 com
1099 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2934 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022681 (s)