News Flash:

Paste penne alla carbonara

2 Martie 2012
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste alla carbonara
Ingrediente:

80 g de philadelphia
80 g de pancetta afumata
360 g paste penne
1 ou
30 g parmezan ras
100 ml de lapte
20 g unt
sare
piper macinat
 
 Mod de preparare:

Taiem pancetta cuburele si o punem intr-o tigaie unde am topit untul, la foc mic, pina se coloreaza frumos, daca vreti puteti sa o lasati sa devina un pic crocanta.
Intr-un castronel punem philadelphia impreuna cu oul, laptele si parmezanul, un picut de sare si piper si le zbatem bine pina se omogenizeaza compozitia.
Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, iar cind acestea sint "al dente", scurgem apa, le rasturnam peste pancetta in tigaia de prajit, turnam compozitia de philadelphia peste ele, amestecam bine pina si servim calde, cu un pic de piper si parmezan ras.
Paste alla carbonara pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

philadelphia pancetta afumata paste penne parmezan lapte unt sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014866 (s)