News Flash:

Paste penne all'arrabbiata

17 Februarie 2012
5072 Vizualizari | 0 Comentarii
Penne allarrabiata
Ingrediente:

 penne rigate (400 gr)
  2 catei usturoi
 ulei (90 ml)
 rosii (tocate)
 ardei rosu
uscat (2-3 bucati)
 sare
 patrunjel

Mod de preparare:


Pune pennele la fiert in apa clocotita cu sare si putin ulei. In timp ce acestea se fierb pregateste sosul, urmand pasii de mai jos. Marunteste usturoiul si ardeiul (poti folosi peperoncino deja tocat cumparat din supermarket).
Incalzeste uleiul intr-o tigaie mai inalta, la foc mediu si adauga usturoiul si ardeiul tocat. Caleste un pic, pana cand usturoiul devine auriu. Cand usturoiul este auriu toarna in tigaie si rosiile tocate marunt. Lasa sa fiarba rosiile aproximativ 15-20 minute la foc mic, adaugand intre timp si putina sare entru gust. Inainte de a lua tigaia, adauga penele si amesteca-le cateva secunde cu rosiile. Adauga in final patrunjel tocat.

reteta recomandata de fraiche-bistro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne rigate usturoi ulei sare patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014796 (s)