News Flash:

Paste 'ncasciata

1 Aprilie 2011
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
paste ncasciata
Ingrediente: - 2 vinete mari - 2 rosii mari, decojite si tocate cubulete - 15 frunze busuioc - 1 catel usturoi, pisat - 4-5 felii subtiri prosciutto crudo, tocat marunt - 125 g mozzarella, taiata cubulete - 250 g macaroane - 2 linguri pecorino, razuit - ulei de masline - sare, piper Mod de preparare: Vinetele se spala, se sterg si se taie (pe lungime) mai din mijloc 16 felii subtiri. Feliile se pun pe o tava cu hîrtie de copt, se pensuleaza cu un strop de ulei de masline, se sareaza si se dau cîteva minute sub grilul cuptorului la 200 °C. Cu aceste felii se îmbraca o forma de chec avînd grija ca o parte din felii sa atîrne peste margine. Bucatile ramase se curata de coaja, se taie cubulete si se rumenesc în ceva ulei de masline. Cand vinetele sunt rumenite, se adauga usturoiul, rosiile si busuiocul, amestecînd înca 2-3 minute pe foc. Între timp se adauga sare si piper. Se fierb macaroanele al dente în apa cu sare, apoi se scutura bine de apa. Feliile de sunca se toaca si se formeaza un rînd pe mijlocul formei. Pastele fierte se amesteca cu sosul de vinete si rosii. Se întind o parte din macaroane cu sos în forma, iar peste ele se presara cubuletele de mozzarella. Se acopera cu restul de macaroane, dupa care se învelesc cu feliile de vinete atîrnate. Se da forma în cuptor pentru 15-20 minute la 200°C. Se presara pecorino deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura mazare tocator rosii bruschete parjoale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3478 viz    0 com
1305 viz    0 com
2446 viz    0 com
1953 viz    0 com
1311 viz    0 com
1585 viz    0 com
2391 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022288 (s)