News Flash:

Paste napoletane

1 Iulie 2011
3147 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste napoletane
Ingrediente: paste fettuccine 2 cepe medii 5-6 catei de usturoi intregi, curatati de coaja rosii uscate o rosie ulei de masline 2-3 frunze de busuioc proaspat sare piper un varf de cutit de oregano uscat Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune la calit alaturi de usturoiul catei intregi. La final se va arunca usturoiul, dupa ce uleiul i-a prins aroma. In timp ce se calesc, se taie rosiile uscate si se adauga in tigaie. Se pune apa la fiert pentru paste intr-o craticioara, adaugand cateva picaturi de ulei si sare. Se taie cubulete o rosie medie, carnoasa si am se adaugat in cratita. Se pun pastele cand apa a inceput sa fiarba. Din aceasta apa se pun cateva linguri si in sos, pentru ca amidonul da consistenta sosului. Dupa ce au fiert, pastele se strecoara si se pune peste sos, amestecand 1-2 minute.. Ca decor, in farfuri, alaturu de paste, se poate pune busuioc proaspat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano uscat paste retete vegetariene placinte bruschete copan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1212 viz    0 com
1022 viz    0 com
1840 viz    0 com
1173 viz    0 com
2503 viz    0 com
2144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022769 (s)