News Flash:

Paste mici cu pui

22 August 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste mici cu pui
Ingrediente: 200 g paste cu forme mici pulpele si aripile de la un pui gata fiert 2-3 catei de usturoi 1 ceapa 1 foaie de dafin cateva fire de patrunjel sos tip tobasco 1 lingurita boia 2-3 linguri de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, sescurg, se clatesc si se lasa deoparte. Intre timpm se pun la calit, intr-o cratita, uleiul, ceapa si usturoii picati pana incep sa sticleasca, se adauga bucatelele de pui si dafinul si se mai prajeste 5 minute. Se adauga o jumatate de cana de apa fierbinte, boiaua, sosul picant, sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba cu capac cca. 8-10min. Apoi se pun pastele fierte si patrunjelul maruntit, se amesteca, se ia de pe foc si se lasa sa se odihneasca 5 minute, cu capacul pus. Se serveste cu un vin alb sec si rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste usturoi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1871 viz    0 com
1657 viz    0 com
1328 viz    0 com
3981 viz    0 com
1151 viz    0 com
2303 viz    0 com
1430 viz    0 com
1670 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013517 (s)