News Flash:

Paste lungi cu ciuperci

13 Decembrie 2011
1451 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste lungi cu ciuperci
Ingrediente: 200 g paste lungi 300 g ciuperci proaspete 1 rosie mare 3 catei de usturoi 1 ceapa medie o jumatate de legatura patrunjel proaspat 2 linguri de ulei 1 lingura de sare Mod de preparare: Ceapa se toacsa marunt si se caleste putin. Ciupercile se taie felii, se pun peste ceapa si se lasa la foc pana sunt facute. Intr-o cratita separata se pun 2 litri de apa cu o lingura de sare si se fierbe 8/10 min, in functie de paste. In timp ce acestea fierb, rosia se taie cuburi, iar usturoiul cu patrunjelul se toaca foarte fin, dupa care se pun peste ciuperci si se lasa 3 minute, la foc potrivit, mestecand continuu. Dupa 3 minute se pun pastele fierte si se mai lasa pe in jur de un minut. sursa reteta: reteta.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene ciuperci usturoi patrunjel ceapa ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2885 viz    0 com
2793 viz    0 com
1183 viz    0 com
4946 viz    0 com
1858 viz    0 com
2500 viz    0 com
1383 viz    0 com
2576 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1802 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020902 (s)