News Flash:

Paste linguini cu vinete si ricotta

29 Noiembrie 2013
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50g capere
80g busuioc proaspat tocat
200g migdale fara coaja
3 portocale curatate si tocate
150g ricotta
1 catel usturoi
400g paste (linguini)
240ml ulei de masline
sare
1 vanata
piper

Mod de preparare
:

Taie vanata in felii groase de 1cm, presara sare peste ele si lasa-le asa timp de 40 de minute. Clateste-le bine si usuca-le pe servetele de hartie. Paseaza intr-un blender portocalele curatate, frunzele de busuioc, migdalele, sare, piper, caperele si 60ml de ulei. Prajeste feliile de vinete in restul de ulei incins la foc mediu, pana cand se rumenesc. Taie-le in fasii.

Fierbe pastele si pregateste un bol frecand peretii lui cu un catel de usturoi. Adauga ricotta, vinetele prajite, 2-3 linguri de pesto cu portocale si 1 lingura din apa in care au fiert pastele. Scurge pastele si pune-le fierbinti peste restul ingredientelor. Amesteca bine si presara deasupra parmezan ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015855 (s)