News Flash:

Paste linguini cu usturoi

19 Noiembrie 2013
1535 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g paste linguini
2 catei de usturoi
1 ceasca ulei de masline
2 linguri unt
1 ceasca frunze de patrunjel
coaja rasa de la 2 lamai
2 lingurite zeama de lamaie
sare dupa gust

Mod de preparare:

Pastele se fierb pana se inmoaie. Se scurg de apa. Se incalzeste uleiul de masline si untul intr-o tigaie. Se adauga usturoiul zdrobit si caleste la foc mediu timp de 1 minut, creand un ulei de usturoi. Se ia de pe foc si se amestesca cu frunzele de patrunjel tocate, coaja si zeama de lamaie, sare. Acest sos se toarna peste pastele linguini.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1611 viz    0 com
1568 viz    0 com
1543 viz    0 com
1945 viz    0 com
1426 viz    0 com
1571 viz    0 com
1099 viz    0 com
4386 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015502 (s)