News Flash:

Paste linguini cu chanterelle

16 Septembrie 2011
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste linguini cu chanterelle
Ingrediente: 200 g paste linguini 300 g de ciuperci chanterelle parmezan 1 catel usturoi 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 2 linguri smantana Mod de preparare: Usturoiul si ceapa tocate se calesc in uleiul de masline, apoi se adauga ciupercile. Se calesc circa 5 minute, se adauga smântâna, sarea si se mai lasa 5 minute. Se fierb pastele si se scurg de apa. Se amesteca cu sosul de ciuperci si se presara deasupra parmezan ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gnocchi paste retete vegetariene paste gnocchi sarmale smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2418 viz    0 com
1018 viz    0 com
985 viz    0 com
1244 viz    0 com
1131 viz    0 com
3201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017378 (s)