News Flash:

Paste late cu scoici si oregano

21 Noiembrie 2011
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste late cu scoici si oregano
Ingrediente: 1 punga paste late 200 g scoici usturoi patrunjel oregano ulei de masline sare Mod de preparare: Se fierb pastele in apa si putin ulei de masline. In acest timp se spala bine scoicile, numai cele intregi pentru ca cele desfacute nu sunt bune, si apoi se pun pe foc intr-o cratita in care s-a turnat ulei de masline si se lasa sa se deschida. Se amesteca din cand in cand, spre sfarsit se pune putina apa si se lasa sa dea de doua ori in clocot.  In paralel, daca pastele s-au fiert, se ridica de pe foc, se dau printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-o alta cratita se pun uleiul de masline, tomatele si sucul lasat de scoici, se condimenteaza si se lasa sa dea un clocot. Peste acest sos se pun pastele, scoicile si usturoiul tocat marunt. La final se asezoneaza cu patrunjelul tocat marunt. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://retete.eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste paprika placinte patrunjel usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1157 viz    0 com
1059 viz    0 com
1061 viz    0 com
1933 viz    0 com
989 viz    0 com
1183 viz    0 com
1693 viz    0 com
1010 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023007 (s)