News Flash:

Paste la tigaie

14 Decembrie 2011
2393 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste la tigaie
Ingrediente: jumatate de pachet de spaghete unt 4-5 felii de sunca de curcan sau pui 200 g cascaval ras sos de rosii un ou 3 foi de dafin busuioc o lingura mare de rozmarin macinat marar piper sare Mod de preparare: Se pune la fiert apa impreuna cu foile de dafin, rozmarinul macinat, piperul si sarea. Cand incepe sa clocoteasca, se pun pastele intregi. Dupa vreo 8 minute se scot din oala, se scurg si se pun inapoi in vas, acoperindu-se cu un capac, impreuna cu untul, amestecandu-se putin, pentru a nu se prinde. Se pun apoi sunca taiata cubulete, un sfert din cascavalul ras, sosul de rosii si oul. Inainte de servire se pun mararul, patrunjelul si se presara restul de cascaval. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste unt gogosar murat cascaval cartofi taranesti bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1333 viz    0 com
2785 viz    0 com
2616 viz    0 com
1124 viz    0 com
4571 viz    0 com
1731 viz    0 com
2412 viz    0 com
1294 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016041 (s)