News Flash:

Paste la cuptor cu sos besciamella

18 Octombrie 2011
3577 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste la cuptor cu sos besciamella
Ingrediente: 300 g paste 100 g branza parmezan 20 g unt 400 g sos ragu 500 g sos besciamella sare Mod de preparare: Se pune intr-o oala apa cu un pic de sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se pun pastele. Dupa ce au fiert se scurg de apa de apa si se amesteca cu sosul ragu. Se unge o tava cu sos besciamella si se pun pastele, iar peste acestea inca un strat de besciamella si unul de parmezan si cubuletele de unt. Se da la cuptor pentru 15-30 de minute, cuptorul trebuie sa fie incalzit. Se lasa sa se formeze o crusta din parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala retete vegetariene untura sarmale unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1958 viz    0 com
1612 viz    0 com
1274 viz    0 com
4643 viz    0 com
1134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012899 (s)