News Flash:

Paste la cuptor cu sos besciamella

18 Octombrie 2011
4036 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste la cuptor cu sos besciamella
Ingrediente: 300 g paste 100 g branza parmezan 20 g unt 400 g sos ragu 500 g sos besciamella sare Mod de preparare: Se pune intr-o oala apa cu un pic de sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se pun pastele. Dupa ce au fiert se scurg de apa de apa si se amesteca cu sosul ragu. Se unge o tava cu sos besciamella si se pun pastele, iar peste acestea inca un strat de besciamella si unul de parmezan si cubuletele de unt. Se da la cuptor pentru 15-30 de minute, cuptorul trebuie sa fie incalzit. Se lasa sa se formeze o crusta din parmezan. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene untura sarmale unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1112 viz    0 com
2056 viz    0 com
1693 viz    0 com
1349 viz    0 com
6315 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021063 (s)