News Flash:

Paste la cuptor cu dovleac si mozzarella

28 Mai 2012
6015 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste la cuptor cu dovleac
Ingrediente:

300 g spaghete
350 g dovleac taiat cubulete
100 g branza de capra
500 ml sos de paste cu rosii si aroma de usturoi
100 g mozzarella
180 g vinete taiate cubulete
1 ceapa tocata
50 g rosii uscate
ulei de masline
2 oua

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 220 grade, apoi se tapeteaza cu hartie de copt o tava. Asezam in tava dovleacul si vinetele intr-un singur strat. Ungem legumele cu ulei de masline si le bagam la cuptor timp de 25 de minute. Intr-o tava rotunda asezam hartie de copt.
 Intre timp, se caleste ceapa, se pun rosiile uscate si sosul de paste si se lasa la fiert cam un sfert de ora. Fierbem pastele conform instructiunilor si apoi le scurgem. Amestecam pastele cu dovleacul, vinetele, sosul, oul si mozzarella. Asezam amestecul in tava rotunda si presaram branza de capra pe deasupra. Se da la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete dovleac mozzarella vinete ceapa rosii oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020619 (s)