News Flash:

Paste la cuptor cu carne, smantana si parmezan

20 Septembrie 2013
10402 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste (macaroni)
200 g carne de pui gatita, taiata in bucati
150 g ciuperci feliate si calite (optional)
200 ml smantana de gatit
150 ml lapte
un praf de nucsoara
100 g cheddar ras
25 g parmezan ras
sare
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 C. Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj pentru a fi al dente. Daca nu ai carne de pui deja gatita, poti sa o gatesti timp de 10 minute intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper. Daca ai deja friptura ramasa, e nevoie doar sa tai carnea in bucati mici. Caleste ciupercile feliate intr-o lingura de ulei si pune-le deoparte (daca folosesti). Pune la incalzit smantana, adauga laptele si praful de nucsoara, sare si piper. Scurge pastele si adauga-le impreuna cu bucatile de pui si ciupercile in lichidul incalzit. Adauga cheddarul ras si amesteca bine.
Toarna totul intr-un vas mare de copt, din sticla termorezistenta, sau in mai multe vase mai mici unse cu unt. Presara parmezanul ras deasupra.

Coace 30 de minute vasul mare sau 20 de minute daca folosesti vase individuale mai mici, pana cand se rumeneste la suprafata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016167 (s)