News Flash:

Paste la cuptor cu carne

13 Mai 2014
1534 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g paste fusilli (spirale)
2 buc. piept de pui taiat cubulete
300 g smantana
2 linguri unt
½ lingurita busuioc uscat
100 g cascaval dat prin razatoare
½ lingurita oregano
½ ardei rosu tocat
½ lingurita patrunjel tocat
½ ardei verde tocat

Mod de preparare:

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. intr-o craticioara punem untul la topit cu smantana. Indepartam vasul de pe foc si incorporam cascavalul si verdeata. Acoperim vasul si lasam sa stea asa 5 minute. Rumenim puiul intr-o tigaie si adaugam apoi ardeiul. Intr-un vas de iena amestecam pastele fierte cu puiul si sosul. Amestecam si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste cuptor paste carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2101 viz    0 com
1941 viz    0 com
1999 viz    1 com
1735 viz    0 com
1474 viz    0 com
1563 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016983 (s)