News Flash:

Paste la cuptor cu branza dietetica

1 Iulie 2013
1984 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3/4 ceasca de lapte fara grasimi
1 cana de branza de vaci cu un continut scazut de grasimi
1/2 ceasca de ricotta fara grasimi
1/2 ceasca de branza cheddar fara grasimi
1/2 lingurita de nucsoara macinata
1 varf de sare
1 varf de piper
1 lingurita de parmezan
1 lingurita de pesmet fin
800 g paste

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, apoi incalzeste laptele la foc mic si adauga in el si branzeturile. Lasa-le pe foc aproximativ 15 minute si amesteca incontinuu, pana cand se topesc branzeturile.
Amesteca nucsoara cu piperul si sarea. Pune pastele la fiert si lasa-le aproximativ 8 minute. Dupa ce se racesc putin combina pastele cu sosul de branza si nucsoara si amesteca bine.
Pune compozitia obtinuta intr-un vas mare, termorezistent, si presara peste el parmesan si pesmet. Lasa-le la cuptor pentru 15-20 de minute, pana cand se rumenesc deasupra.
Macaroanele cu branza dietetice se servesc calde, simple.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara macinata piper parmezan pesmet fin paste foc mic vas mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022116 (s)