News Flash:

Paste la cuptor cu bacon si sos Ranch

3 Iulie 2018
1318 Vizualizari | 0 Comentarii

Aceasta reteta de paste la cuptor, cu pui si bacon este o varianta usoara si delicioasa pentru cina, mai ales pentru acele seri in care esti foarte ocupata. Paste la cuptor, cu pui si bacon – Ingrediente (6 portii): 230 g paste (penne), 1/4 cana ceapa rosie taiata cubulete, 1/2 cana ardei gras verde, taiat, ulei de masline, 1 lingurita usturoi tocat fin, 400 g rosii taiate cubulete (pot fi rosii de la conserva), 480 g carne fiarta de pui, taiata cubulete, 240 g bacon fiert si taiat, 240 g frunze de spanac tocate, 360 ml lapte condensat, 240 g branza sau cascaval (poate fi si o varietate de branza cu ardei iute), 1/2 cana sos Ranch*, 120 g branza Cheddar data prin razatoare.

Paste la cuptor, cu pui si bacon – Mod de preparare: Fierbi pastele conform instructiunilor de pe pachet, pentru a obtine penne al dente. Scurgi apa si torni pastele inapoi intr-o cratita. Pui 1 lingurita de ulei de masline si amesteci. Acoperi pastele si le lasi deoparte.

Calesti ceapa si ardeiul gras verde intr-o lingura de ulei de masline, timp de 2-3 minute. Adaugi usturoiul, rosiile, carnea de pui, baconul si spanacul in tigaie. Sotezi pana cand frunzele de spanac incep sa se inmoaie. Torni amestecul in cratita, cu pastele, si le combini.

Incalzesti laptele, sosul Ranch si branza sau cascavalul, pana cand se topeste si devine cremoasa. Adaugi amestecul de paste si carne de pui. Cu o lingura, transferi compozitia intr-o tava mare de copt, unsa bine. Pe deasupra, pui restul de branza sau cascaval si branza Cheddar. Dai la cuptor pastele, la 180 de grade Celsius, timp de 20 de minute. Mai lasi 2 sau 3 minute, pentru ca branza sau cascavalul de deasupra sa capete o culoare maro-aurie. Servesti calde pastele la cuptor, cu pui si bacon.

Ingrediente pentru sosul Ranch: smantana,m aioneza, lapte batut, 1 lingura de suc proaspat de lamaie, 2 linguri de otet rosu de vin, 1 catel de usturoi, maruntit, 1/2 lingurita sos Worcestershire, ceapa verde tocata, 1/2 lingurita mustar Dijon.

Mod de preparare: Intr-un bol mediu, amesteci bine si bati cu telul toate ingredientele. Dai la frigider sosul o ora, pentru a permite aromelor sa se combine.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023324 (s)