News Flash:

Paste la cuptor

15 Ianuarie 2016
3199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr paste rigatoni sau penne
sos de rosii
cca 110 gr mozzarella maruntita
parmezan razuit
cateva chiftelute

Mod de preparare:

1. Gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le si pastreaza ca 300 ml de apa (unii bucatari spun ca e bine sa le scurgi cam cu 4 minute inainte de a fi fierte complet).
2. Pune chiftelutele, o parte din sos si apa pastrata peste chiftelutte. Amesteca bine. Continua sa adaugi sos pana cand rezulta o compozitie mai consistenta.
3. Adauga mozzarella maruntite.
4. Pune totul intr-o tava si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 20 de minute (acopera tava).
5. Dupa 20 de minute indeparteaza capacul si baga inapoi, de data aceasta numai pentru 5-10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste cuptor reteta paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018942 (s)