News Flash:

Paste grecesti

11 August 2011
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste grecesti
Ingrediente: 800 g rosii tocate 225 g ceapa verde tocata 200 g branza feta maruntita 6 linguri de patrunjel verde tocat 4 linguri de marar proaspat tocat 4 linguri ulei de masline 350 g paste penne Mod de preparare: Intr-un castron mare se amesteca ceapa verde tocata, branza feta maruntita, patrunjelul, mararul si uleiul de masline. Pastele se fierb in apa plata cu sare, se clatesc cu apa rece apoi se scurg de zeama. Se toarna in castron peste amestecul de ceapa si branza si se adauga si rosiile tocate. Se sareaza dupa gust si se servesc atat reci, cat si caldute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene almette salata verde marar placinte rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2461 viz    0 com
1134 viz    0 com
875 viz    0 com
1311 viz    0 com
1083 viz    0 com
880 viz    0 com
950 viz    0 com
871 viz    0 com
1108 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013146 (s)