News Flash:

Paste gratinate la cuptor

14 Decembrie 2011
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste gratinate la cuptor
Ingrediente: 500 g paste felii de mozzarella cubulete mici de unt 50 g parmezan 150 g crema de branza 200 g cascaval ras 70 g faina 1 galbenus 2 - 3 linguri smantana nucsoara 500 ml lapte putin ulei Mod de preparare: Mai intai se fierb apstele, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg de apa si se amesteca cu putin ulei, pentru a nu se lipi. In timp se pastele fierb, se pregateste sosul bechamell. Se pun untul, laptele, nucsoara macinata, faina si galbenusul intr-un bol mai mare si se amesteca bine. Branza se incorporeaza cu cascavalul, iar sosul bechamell cu parmezanul, dupa care se adauga pastele fierte. Dupa aceea se unge cu unt o tava termorezistenta cu unt, se pune compozitia rezultata, se asaza cubulete de unt si feliile si mozzarella. Se da la cuptor, la 120 de grade. Inainte de servire se presara putin parmezan. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste parjoale unt sarmale smantana lapte supa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1568 viz    0 com
2715 viz    0 com
1475 viz    0 com
2908 viz    0 com
2828 viz    0 com
1192 viz    0 com
5034 viz    0 com
1882 viz    0 com
2519 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023901 (s)