News Flash:

Paste gratinate la cuptor

11 Noiembrie 2011
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste gratinate la cuptor
Ingrediente: 500 g paste felii de mozzarella 200 g cascaval ras 50 g parmezan cubulete mici de unt 150 g crema de branza 1 galbenus 70 g faina nucsoara 2 - 3 linguri smantana 500 ml lapte Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, urmand indicatiile de pe cutie. Se amesteca cu putin ulei pentru a nu se lipi. Se pregateste sosul bechamell din lapte, unt, faina, nucsoara macinata, se adauga galbenusul si se amesteca bine. Se amesteca branza cu cascavalul si parmezanul cu crema bechamell, iar la sfarsit ase pun pastele fierte. Se unge o tava termorezistenta cu unt, se toarna compozitia, se asaza cubulete de unt si feliile si mozzarella. Se introduc la cuptor la 200 de grade,  timp de 20 minute. Se servesc calde cu putin parmezan. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste retete vegetariene parjoale cascaval sarmale supa smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2058 viz    0 com
1000 viz    0 com
1457 viz    0 com
1962 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022131 (s)