News Flash:

Paste gratinate

25 Martie 2011
1793 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste gratinate
Ingrediente:

-350 g paste
-1 ardei gras
-300 g bacon
-200 g ciuperci
-1 ceapa
-2 catei usturoi
-150 g cascaval
-1 rosie
-4 linguri ulei de masline
-100 g masline verzi
-3 oua
-30 g unt
-patrunjel
-sare, piper

Preparare:

punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa
-curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt
-taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul
-taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp)
-incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul
-adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust.
-pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt
-deasupra se rastoarna amestecul calit usor
-batem oaule si le punem peste paste
-acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute

Timp Preparare: 1 h
Complexitate: redusa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
1408 viz    0 com
2221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017824 (s)