News Flash:

Paste gnochi cu legume

15 Aprilie 2013
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

paste gnocchi
legume
usturoi
sos de rosii
sare
busuioc
ulei de masline
chilli

Mod de preparare:

Am pus pe foc o oala cu apa, in care am adaugat putina sare si 2 linguri ulei de masline. Cand a ajuns la punctul de fierbere am adaugat pastele si le-am lasat aproximativ 7-8 minute. Intr-o tigaie am turnat 3 linguri de ulei de masline. Cand s-a incins am adaugat legume taiate marunt (puteti folosi orice fel de legume: ceapa, morcov, mazare, conopida, fasole pastai, broccoli; puteti folosi chiar si legume congelate).
Le-am lasat sa se caleasca 3-4 minute, dupa care am adaugat sos de rosii, cam jumatate de ceasca. 3 catei de usturoi pisati si-au facut si ei loc in tigaia plina de arome. Si ca sa fie totul cat mai gustos, am amestecat intreaga compozitie si am asezonat-o cu putina sare, busuioc si chilli.
Cand aromele s-au imbinat, am turnat in tigaie pastele scurse de apa si am amestecat totul cateva secunde. Inca 30 de secunde au mai fost necesare ca sosul delicios sa patrunda in paste.

Paste gnochi cu legume recomandate de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017235 (s)