News Flash:

Paste gnochetti cu midii

16 Septembrie 2013
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g paste cavatelli sau gnochetti
400 g midii
150 g rosii cherry
100 g fasole albe
o jumatate ceapa
un catel de usturoi
patrunjel
piper alb
ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Intai de toate spalati bine sub jetul de apa midiile. In tigaia de prajit puneti un pic de ulei, catelul de usturoi curatat si midiile. Puneti un capac deasupra, lasat la foc mare si asteptati ca acestea sa se deschida. Cand vedeti ca acestea sunt gata, dati tigaia de pe foc la o parte, lasati sa se racoreasca un pic si le desfaceti usurel de pe conchilie.
In alta tigaie de prajit punem un pic de ulei si prajim pana devine aurie, ceapa curatata, spalata si taiata. Adaugam rosiile pe care le-am spalat cu taiat marunt si lasam pe foc circa 10 minute. Adaugam peste rosii midiile si fasolele (eu le-am pus seara la umflat in apa cu sare, apoi le-am fiert a doua zi). Lasam din nou pe foc timp de 10 minute, saram si piperam dupa gust. Atentie, ca midiile sint un pic saratele, chiar daca le tineti sub jetul de apa cand le curatati, tot vor fi un pic sarate.
Intr-o oala cu apa sarata, fierbem pastele, le scurgem de apa, le rasturnam in tigaia de prajit, amestecam bine toate ingredientele ca sa se condimenteze bine pastele si presaram patrunjel taiat marunt.
Cum fasolele de la condimente se confundau in farfurie cu pastele, am mai aruncat pe ici pe colo, cate o fasole alba.

Paste gnochetti cu midii recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cavatelli gnochetti midii ceapa piper alb apa sarata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1512 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014319 (s)