News Flash:

Paste gnocchi cu usturoi si mozzarella

8 Iulie 2013
2233 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei extra virgin de masline, plus inca 1 lingurita
1 punga gnocchi
1 ceapa alba medie, feliata julien
4 catei usturoi, tocati marunt
125 ml apa
6 frunze de mangold (leguma inrudita cu sfecla) sau de spanac, maruntite
500 g rosii de conserva maruntite, cu condimente italienesti
500 g fasole de la conserva
1/4 lingurita piper macinat
125 g mozzarella rasa
60 g parmezan ras

Mod de preparare:

Adauga 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie, lasa la incins la foc mediu, dupa care adauga gnocchi. Caleste pastele pana devin maronii, apoi pune-le intr-un vas.
Pune in tigaie 1 lingurita de ulei de masline si caleste ceapa timp de 2 minute. Adauga usturoiul si apa. Dupa ce ceapa s-a inmuiat (circa 4-6 min), caleste usor mangoldul. Adauga rosiile, fasolea si piperul si lasa-le sa fiarba la foc mic.
Preparatul se serveste fierbinte, cu branza rasa deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gnocchi ceapa alba usturoi piper macinat mozzarella rasa parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017363 (s)