News Flash:

Paste gnocchi cu sos de rosii

5 Noiembrie 2013
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
250-300 g faina
1 praf de sare
1 ou

Pentru sos de rosii:
2 linguri pasta de tomate
1 ceapa
2 catei de usturoi
3 rosii
sare
piper
busuioc

Mod de preparare:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand au fiert ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca. Cand s-au racit ii pisam, adaugam faina, sarea si oul. Se framanta pana se obtine un aluat omogen. Se ruleaza baghete la o grosime de cca 2 degete si cu un cutit taiem bucati de cca 2-3 cm. Ii asezam pe masa infainata pana terminam.

Intr-o oala punem apa cu sare si punem pe foc, cand fierbe adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 3 minute. Cand s-au ridicat la suprafata sunt gata. Ii scoatem cu o paleta intr-o strecuratoare.

Sos
Calim ceapa si usturoiul in putin ulei, adaugam 2 linguri de pasta de tomate amestecate cu 1 cana de apa. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam rosiile date prin razataore, lasam sa fiarba cca 10 minute dupa care oprim focul si potrivim de sare, piper si busuioc

Amestecam sosul cu gnocchi dupa care servim.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022375 (s)