News Flash:

Paste gnocchi cu sos de branza

13 Decembrie 2011
2928 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste gnocchi cu sos de branza
Ingrediente: 600 g gnocchi 100 g cascaval 250 g parmezan dat prin razatoare 150 g mascarpone 50 ml lapte 100 g nuci prajite si pisate Mod de preparare: Se pun pe foc mediu, intr-un vasc mascarpone, parmezanul, laptele si cascavalul. Se lasa asa in jur de 3-4 minute, fara sa dea in clocot. In acest timp, se fierb gnocchi conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg. Se pune cu o lingura de gnocchi pe farfurii si se adauga sosul de branza deasupra. Inainte de servire se presara nuci. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan italian paste cascaval sarmale amidon lapte vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
5222 viz    0 com
1950 viz    0 com
2552 viz    0 com
1457 viz    0 com
2615 viz    0 com
4394 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021281 (s)