News Flash:

Paste gnocchi cu sos bolognez

11 Noiembrie 2011
2092 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste gnocchi cu sos bolognez
Ingrediente: 500 gr paste gnocchi 350 gr carne de porc tocata 1/2 ardei gras 200 gr rosii in bulion 1 ceapa oregano sare Mod de preparare: Pastele gnocchi se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit. Se adauga ardeiul tocat marunt, apoi carnea. Se lasa pe foc timp de 15 minute, amestecand din cand in cand. Se pun apoi rosiile, sare si oregano si se mai lasa 5 minute, dupa care se opreste focul. Pastele gnocchi se servesc cu sos bolognez din belsug. sursa articol: http://www.gustos.ro susa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ardei gras ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
1487 viz    0 com
1997 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017026 (s)