News Flash:

Paste gnocchi cu porumb si dovlecel

11 Septembrie 2013
3461 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri suc de lamaie
sare
piper
1 lingura patrunjel tocat
60 g branza de capra
150 g boabe de porumb
1 dovlecel galben taiat felii subtiri
1 dovlecel verde taiat felii subtiri
4 linguri unt
450 g gnocchi

Mod de preparare:

Fierbe gnocchi timp de 2 minute in apa cu sare. Scurge-i si pune-i inapoi in oala, unde ii amesteci cu o lingura de unt. Topeste restul de 3 linguri de unt intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste dovleceii timp de 2-3 minute. Opreste focul si adauga gnocchi peste legume in tigaie.
Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Serveste cu branza de capra faramitata si patrunjel proaspat tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat dovlecel verde gnocchi oala tigaie foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1648 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021820 (s)