News Flash:

Paste gnocchi cu porumb si dovlecel

11 Septembrie 2013
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri suc de lamaie
sare
piper
1 lingura patrunjel tocat
60 g branza de capra
150 g boabe de porumb
1 dovlecel galben taiat felii subtiri
1 dovlecel verde taiat felii subtiri
4 linguri unt
450 g gnocchi

Mod de preparare:

Fierbe gnocchi timp de 2 minute in apa cu sare. Scurge-i si pune-i inapoi in oala, unde ii amesteci cu o lingura de unt. Topeste restul de 3 linguri de unt intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste dovleceii timp de 2-3 minute. Opreste focul si adauga gnocchi peste legume in tigaie.
Adauga sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Serveste cu branza de capra faramitata si patrunjel proaspat tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel tocat dovlecel verde gnocchi oala tigaie foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016229 (s)