News Flash:

Paste gnocchi cu ciuperci si busuioc

3 Martie 2014
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g naut fiert (din conserva)
200g broccoli taiat in bucati
70g ciuperci feliate
1 lingurita busuioc
1 lingurita oregano
4 felii bacon taiate in bucatele
2 catei usturoi zdrobiti
350g gnocchi
2 linguri unt

Mod de preparare:

Gateste gnocchi in apa clocotind pana cand se ridica la suprafata. Scruge apa si lasa-i deoparte. Caleste usturoiul in 2 linguri de unt topit intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga gnocchi si baconul si gateste-le impreuna timp de 5 minute. Adauga si ierburile aromatice, ciupercile, broccoli si nautul scurs. Acopera tigaia cu un capac si lasa-le pe toate sa se gateasca la foc mic timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gnocchi legume gnocchi tigaie gnocchi fasole retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1271 viz    0 com
7000 viz    0 com
1206 viz    0 com
39983 viz    0 com
1105 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016169 (s)