News Flash:

Paste gnocchi cu branza si broccoli

5 Mai 2014
2154 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g gnocchi Barilla
120 g branza Caciocavallo proaspata, rasa
120 g branza Caciocavallo veche, rasa
1 lingurita bicarbonat
450 g broccoli
2 linguri ulei de masline extravirgin
120g branza Pecorino cu piper, rasa
2 catei usturoi
sare

Mod de preparare:

Curata broccoli indepartand frunzele, tulpina groasa, spala-l si taie-l in bucati mai mici, egale ca dimensiuni. Fierbe broccoli in apa cu sare si putin bicarbonat (care ajuta broccoli sa isi pastreze culoarea), timp de 4-5 minute, pana cand un cutit poate strapunge usor partea mai groasa a tulpinii.
Scurge si clateste cu apa rece, apoi lasa bucatile de broccoli deoparte. Incinge uleiul intr-o tigaie mare, pe foc mediu. Adauga usturoiul tocat si bucatile de broccoli. Condimenteza cu sare si soteaza timp de 2 minute. Ia tigaia de pe foc.

Intre timp, fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le si adauga-le in tigaie peste broccoli. Amesteca si presara deasupra pastelor branzeturile rase.
Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste branza pasta broccoli gnocchi branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016569 (s)