News Flash:

Paste fussili cu piept de pui si legume

9 Martie 2017
2224 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g paste de tip fussili (puteti sa le inlocuiti si cu alt tip)
4 ardei grasi
400 g piept de pui
350 g rosii
1 ceapa mica
2 catei usturoi
3 linguri ulei
sare, piper
frunze busuioc proaspat

Mod de preparare:

Se coc ardeii pe plita, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca. Se taie cubulete
Spalam rosiile si le taiem cubulete. Pastele se fierb „al dente” adica putin mai tari. Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand este aproape facut se adauga ceapa tocata. Mai lasam 2 minute pana se rumeneste frumos si adaugam rosiile si ardeii.
Potrivim de sare si piper apoi lasam sa fiarba inca 5 minute si la sfarsit adaugam usturoiul si frunzele de busuioc tocate marunt.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fussili ardei grasi rosii mica frunze busuioc
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1876 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023160 (s)