News Flash:

Paste fusilli freschezza

11 Iulie 2011
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fusilli freschezza
Ingrediente: 300 g paste fusili 150 g prosciutto de curcan cu rozmarin 2 lg boabe de porumb 2 foi mari de salata creata 2 capere 1 galbenus 1 rosie semicoapta cateva frunzulite de busuioc oregano ulei de masline 1 lg smantana acra 2-3 linguri de iaurt acru cateva masline negre sare piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Intre timp se pregatesc ingredientele: se taie rosia cubulete mic, se presara 2 lg de ulei de masline, oregano, boabele de porumb, caperele, maslinele taiate in patru, salata taiata fasii, sare, piper si busuioc. Sunca se pune asa cruda si se amesteca cu restul ingredientelor. Se scurg pastele si asa fierbinti, fara sa le trec sub jet de apa, se adauga galbenusul si smantana si se amesteca foarte bine. Peste paste se toarna compozitia si se amesteca. In farfurie se mai adauga 2 linguri de iaurt acru. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt acru bruschete indulcitor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1381 viz    0 com
1002 viz    0 com
3281 viz    0 com
1140 viz    0 com
1011 viz    0 com
1056 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1744 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021713 (s)