News Flash:

Paste fusilli cu ton si capere

20 Mai 2014
2002 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cutie Fusilli Barilla
1 cutie de ton in ulei, scurs
200g masline negre
4 linguri ulei de masline extra virgin
1 bila de mozzarella, taiata cubulete
500g rosii cherry
1 lingura capere sarate
sare
piper dupa gust
3 linguri zeama de lamaie
4 frunze de busuioc

Mod de preparare:

Clateste caperele si lasa-le in apa jumatate de ora. Gateste pastele intr-un vas mare cu apa sarata conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le cand sunt gata, adauga o lingura de ulei de masline, amesteca-le si pune-le la frigider. Intre timp, taie rosiile pe jumatate sau in patru, in functie de marime. Scurge tonul si taie-l in bucati. Taie mozzarella cubulete.

Intr-un bol mare de salata, amesteca rosiile, maslinele curatate de sambure, tonul, mozzarella, caperele si frunzele rupte de busuioc. Adauga 3 linguri de ulei de masline, sare si piper dupa gust si amesteca totul foarte bine. Scoate pastele de la frigider si amesteca-le cu mixul de mai sus, intr-un bol de salata. La sfarsit, adauga zeama de lamaie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste ton fusilli ton paste mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1570 viz    0 com
2139 viz    0 com
1987 viz    0 com
2060 viz    1 com
1780 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016820 (s)