News Flash:

Paste fusilli cu sos de rosii crude

15 Septembrie 2014
2689 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g de paste fusilli
2 rosii uscate
4 rosii mari din cele pentru suc
3 linguri de ulei evo
o mana de fistic (circa 30)
o ramura de busuioc
un catel de usturoi
o lingurita de capperi
2-3 linguri de branza de capra proaspata
sare

Mod de preparare:

Punem in apa capperi ca sa iasa gustul de otet sau sarea (depinde cum sunt conservati). Spalam rosiile si le taiem feliute subtiri, apoi le punem intr-un castron. Spalam si taiem marunt busuiocul, curatim si taiem marunt fisticul, taiem marunt rosiile uscate si usturoiul, apoi adaugam toate ingredientele peste rosiile crude. Saram apoi adaugam capperii pe care intai ii spalam, scurgem bine de apa si taiem marunt. Adaugam deasupra trei linguri de ulei de masline, amestecam si sucul fiind gata, fierbem pastele.
Cand pasta este gata "al dente", scurgem apa, punem pastele in vasul cu condimente, amestecam, servim si deasupra presaram branza de capra sau parmezan, decoram cu busuioc si servim.

Paste fusilli cu sos de rosii crude recomandate de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste paste sos sos rosii retete usoare retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013438 (s)