News Flash:

Paste fusilli cu rosii si dovlecel

9 August 2013
2250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g paste fusili sau orice alt tip de paste
6 rosii uscate
2 conserve de ton bucati in suc propriu
1 dovlecel mediu
1 ceapa mica taiata pestisor
frunze de rucola
4 linguri ulei de masline
sare
piper
3 catei de usturoi

Mod de preparare:


Fierbe pastele in apa cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Intr-o tigaie, incinge uleiul de masline si caleste ceapa, impreuna cu dovlecelul taiat in felii, usturoiul zdrobit si rosiile uscate taiate in bucati mai mici. Cand ceapa incepe sa devina sticloasa, adauga frunze de rucola, sare si piper si mai tine tigaia pe foc 1-2 minute.
Scurge pastele fierte si adauga-le intr-un bol sau asaza-le uniform pe un platou adanc. Adauga deasupra rosiile uscate, iar la final tonul din conserva. Amesteca usor salata calda.
Salata calda de paste cu ton si rosii uscate se serveste cu busuioc proaspat presarat deasupra. Optional, poti adauga cateva masline fara samburi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fusili rosii uscate dovlecel mediu piper usturoi tigaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021481 (s)