News Flash:

Paste fusilli cu piept de pui

5 Octombrie 2011
2234 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fusilli cu piept de pui
Ingrediente: 450 g paste fusilli 500 g piept de pui, taiat felii subtiri 60 g unt 2 lingurite de unt 2 cepe tocate marunt 1 fir de fenicul proaspat frunze de patrunjel 2 catei de usturoi 100 ml smantana supa de pui 80 ml ulei de masline Mod de preparare: Pastele fusilli se fierb, se scot, se spala si se lasa sa se scurga. Intre timp, se topesc 2 linguri de unt intr-o tigaie si se caleste usturoiul si ceapa pana capata o nuanta aurie, apoi se da deoparte. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie. Se trec bucatile de pui prin faina si se prajesc pana se rumenesc. Se scurge ueliul, se aadauga ceapa si supa de pui si se amesteca. Se lasa sa fiarba, acoperit, la foc mediu aproximativ 15 minute. Se ia de pe foc, se pun in farfurie si se adauga pastele. Se toarna smantana deasupra si se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan unt ciuperci albe smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

905 viz    0 com
1038 viz    0 com
2746 viz    0 com
1849 viz    0 com
2038 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016578 (s)