News Flash:

Paste fusilli cu gorgonzola si parmezan

11 Aprilie 2014
1890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450g fusilli Barilla
225 g gorgonzola
45g smantana
85g parmezan
sare dupa gust

Mod de preparare:

Marunteste Gorgonzola si pune-o intr-un vas de ceramica sau de otel. Umple o oala, putin mai larga decat vasul de ceramica (sau otel) cu apa, si pune-o pe foc. Pune vasul in oala, astfel incat sa atinga apa. Lasa branza sa se topeasca si cand e gata adauga smantana si parmezanul. Amesteca si mai lasa sa stea pe foc 3 minute. In timpul asta, gateste pastele al dente, intr-o oala cu apa sarata.
Cand sunt gata, scurge-le de apa si amesteca-le cu sosul de gorgonzola. Serveste imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste parmezan paste gorgonzola
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024515 (s)