News Flash:

Paste fusilli cu fasole si spanac

24 Februarie 2012
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste fusilli cu fasole si spanac
Ingrediente:

200 g paste fusilli
250 g pastai de fasole verde
3 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
putin zahar
1 legatura de spanac proaspat (spalat si taiat marunt)
200 g rosii cherry taiate pe jumatate
2 fructe de avocado taiate cubulete
425 g ton (din conserva)

Mod de preparare:

Pastele fusilli se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cu doua minute inainte sa le luam de pe foc, punem pastaile de fasole verde. Se scurg apoi pastele si fasolea si se trec prin jet de apa rece. Intr-un bol se amesteca uleiul, sucul de lamaie si zaharul. Adaugam sare dupa gust. Amestecam pastele cu spanac, fasole si rosii. Adaugam cubuletele de avocado, tonul si dressingul obtinut. Se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste fusilli zahar spanac rosii cherry avocado ton
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014465 (s)